woensdag 25 januari 2017

Reading - Zielspad




#Reading
Deze reading is in het bijzonder voor de mensen die deze reading min of meer ‘toevallig’ lezen.
Verder zal een ieder zelf de boodschap herkennen die voor jou persoonlijk bedoeld is.

Het is echt tijd om jezelf volledig over te geven aan de veranderingen die je al zolang voelt.
Wanneer je blijft piekeren en steeds hetzelfde rondje afloopt, in je hoofd, dan loopt je meer en meer vast en jou energie zal stagneren.
De diepere bedoeling van jouw ziel is dat jij jouw waarheid gaat leven en spreken. Dat jij je niet langer verschuilt achter een stuk innerlijk kind wat vroeger pijn heeft opgelopen.
Je mag nu je volwassen plek innemen en met andere bewuste ogen gaan kijken naar het pad dat je tot nog toe hebt opgelopen.
Wat is de opgedane les die je hebt ontvangen? Wat is de boodschap die je mee kan nemen naar de toekomst? Waarom zou je nog langer je verbinden aan gedrag wat nu niet meer bij je past? Je bent een prachtige ziel en je hebt zoveel capaciteiten en kwaliteiten in je om een gelukkig leven te leiden. Het is nu echt belangrijk dat je in de spiegel durft te kijken en dat je verantwoording neemt voor wat je ziet en voor wat je voelt. Wijs niet naar een ander. Wat is jouw aandeel in het geheel?
Ben je je wel bewust van het pad wat voor jou ligt? Een pad met zoveel mogelijkheden, zoveel mooie mensen en oprechte liefde. Liefde voor jezelf met name. Liefde die je buiten jezelf zoekt is altijd maar tijdelijk. Liefde vanuit jezelf is een staat van ZIJN en daarom is die liefde van een onuitputtelijke bron altijd voor jou voorradig. Je moet je er alleen wel voor open stellen. En je ontdoen van je jachtige leven en de stroom aan gedachtens die maken dat je je voelt afgesneden van deze liefdesbron.
Wanneer alles in je leven lijkt tegen te zitten of moeizaam gaat heeft dit een hogere reden. En al weet je nog niet precies wat de toekomst je brengt, je weet wel dat het tijd is om verder te reizen. Om andere keuzes te maken en om te vertrouwen op de Universele wijsheid die zich aan jou heeft geopenbaard.
Wees niet bang, er is voor jou alle hulp en alles wat je nodig hebt zal tot je komen op precies het juiste moment. Vertrouw daarop.
Wees onbevreesd en moedig. Leef je leven vanuit de stille wijsheid die je uit jezelf kunt putten. Staak het piekeren, wees dankbaar voor de mooie mensen op je pad en sta open voor alles wat zich nog zal ontvouwen voor je. Vol vertrouwen mag je nu een stap voorwaarts zetten. In het stille weten, dat het goed is...

Gerda Duin
22 januari 2017

Meer inspiratie? Click hier:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten