woensdag 25 januari 2017

Steeds meer mens worden


Huidige energie

De huidige energie kan behoorlijk verwarrend zijn. En ook zeer intens.
Wanneer je net het gevoel had dat je door bepaalde (pijn) stukken bent gegaan, kan het nu voelen alsof je te maken hebt met een terugval.
In feite is deze terugval niet echt een terugval maar een reminder van jouw hogere zelf dat je meer aandacht mag schenken aan de verbinding met jouw ware kern....
Het is tijd om weer een laag af te pellen.
Dit kan gepaard gaan met weerstand en verzet. Waardoor je jezelf nog meer uitput.
Probeer te luisteren naar wat jouw hogere zelf je daadwerkelijk probeert te vertellen.
Trek jezelf terug. Stop drama-denken en drama-handelen. Begrijp goed dat je een reis maakt waar je nog maar één kant op kunt reizen. En dat is naar een meer bewuster leven, waarbij je volledig de verantwoording neemt en je jezelf ook daadwerkelijk gaat zien als een volwassen persoon. Waarbij je je losmaakt van innerlijk kind patronen, die je in het heden niet versterken.
Het is belangrijk dat jij je schild durft te laten zakken. Het schild waarmee je je hart zorgvuldig afschermt.
Niemand wil graag pijn voelen en het hart dat gekwetst is lijkt zich veilig te nestelen achter een schild.
Alleen achter dit schild is het ook maar erg eenzaam. En ben je afgesneden van diep contact en oprechte verbinding met jezelf en met een ander.
Dat is de verwarring die je nu kunt voelen. Het is niet vreemd als dit gepaard gaat met lichamelijke ongemakken. Het lichaam vraagt op deze manier om aandacht en om openheid en bereidheid.
Om jezelf serieus te nemen en af te dalen naar wat er echt in je omgaat. Loop niet langer weg voor datgene wat je juist zo graag zou willen ontvangen. Liefde en verbinding. Vanuit jezelf en van daaruit in contact met de ander.
Het is tijd om serieus in de spiegel te kijken. En jezelf lief te hebben met alles wat jou uniek maakt, en daar horen ook jouw imperfecties bij en de opgedane leerervaringen uit jouw verleden. Juist ook die ervaringen die ontstaan zijn uit moeilijke periodes uit je verleden.
Leef je leven in het volste besef dat je een taak hebt op deze aarde en durf deze taak op je te nemen. Het begint met het laten schijnen van jouw licht in deze wereld. Op jouw eigen unieke wijze.
Verzet je dus niet tegen de verwarring maar omarm het in de wetenschap dat deze periode je weer dichter bij jezelf brengt. En zo lijk je wel steeds meer 'mens' te worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten