zondag 18 december 2016



Alles in het leven ontvouwt zich volgens jouw zielsplan.
Wanneer je je daar tegen verzet doe je jezelf onnodig pijn.
Dat wat je pijn doet, daar zit weer een verborgen zegen in. Op het moment dat je dat nog niet kan zien en voelen is het nog nodig om meer te helen. Jouw geduld wordt enorm beproefd.
Weet dat alles zich meer dan perfect ontvouwt voor jezelf. Je bent onderdeel van iets wat veel groters is dan je je wellicht kunt voorstellen.
Als het niet de bedoeling was dat je nu "hier"- "op dit punt" zou zijn dan zou je er ook niet zijn.....daar mag je op vertrouwen.
Accepteer dat ook jij net als alles en iedereen te maken hebt met de verschillende seizoenen, symbolisch gezien. Soms wordt van je verlangd om iets los te laten. Heel vaak komt het daarna in liefde bij je terug, in de vorm die je wenste of in een nog veel mooiere vorm. Voel je alsjeblieft rijk in je hart als je weet dat je door een zware periode heen gaat. Je komt er moedig doorheen en je werkt aan nog meer verbinding met jezelf en jouw puurheid zal steeds meer manifesteren.
Als je alles door de ogen van de ziel kunt bekijken, ben je zover om alles in liefde te accepteren op jouw pad. Gun jezelf deze reis naar binnen en weet dat ook JIJ er ontzettend toe doet!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten