dinsdag 14 januari 2014

Meesterschap



 MEESTERSCHAP:

Meesterschap wil zeggen dat je de lessen op je pad in de wind kunt ruiken. Niet alles hoeft zich te manifesteren als je les aan kunt zien komen. Begrijp dat het leven in eerste instantie zachtjes tegen je praat. Eerst is daar een licht onbehaaglijk gevoel. Als je dit signaal oppakt voorkom je dat de wijsheid van het leven harder tegen je gaat praten. Dan vermijd je pijn en verdriet, die ontstaan doordat de wijsheid van het leven de situatie steeds zichtbaarder moet laten zien voordat jij de boodschap begrijpt.

Als je een gevoel van onbehagen bespeurt, wuif het dan niet weg. Ga rustig zitten en vraag jezelf af wat je intuitie je aan het vertellen is. Haar boodschap is dat je bent weggedreven van je innerlijke wijsheid. Je bent wellicht gaan wonen in het verhaal van een ander of in de illusie dat het gras groener is als je eigen tuin.

Mensen reizen met elkaar. Soms lang soms tijdelijk. Mensen leren elkaar lessen en laten elkaar dan weer los. Hou niet vast aan dingen die niet bij je horen. Het maakt dat je tot stilstand komt. Groei door, vervolg het leven van je eigen waarheid en je zult het pad van meesterschap als vanzelf vinden.


Op de volgende Facebookpagina kunt u Gerda Duin Entertrainment ook volgen voor meer updates om even bij stil te staan:  https://www.facebook.com/GerdaDuinEntertrainment

Geen opmerkingen:

Een reactie posten