zondag 2 februari 2014

Familie-opstellingen dag voor vrouwen in prachtig klooster.



Innerlijke rust"Het gaat niet om wat er buiten jou gebeurt. Alles ontstaat uit dat wat zich binnen in jou afspeelt".

Op zaterdag 12 april 2014 organiseert Vrouw & Verbinding een familieopstelling. Deze middag is speciaal bedoeld voor vrouwen. Het belooft weer een bijzondere dag te worden en we willen je dan ook van harte uitnodigen deze dag samen met ons te ervaren. Deze dag vindt plaats op een prachtige locatie, namelijk het Karmel klooster in Egmond aan de Hoef.
De opstellingen worden begeleidt door Jessica Bijvang, gecertificeerd systemisch opstelster.

Een familieopstelling is een prachtige methode die inzicht geeft en voelbaar maakt wat er in jouw systeem van herkomst speelt. De zogenaamde verborgen dynamieken worden zichtbaar en geven je direct nieuwe inzichten over jezelf, je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem.

Hoe werkt een familie opstelling?
De opstelling gebeurt aan de hand van een vraag die je inbrengt. Na een korte verkenning van de vraag, kies je representanten voor je familieleden (opvoeders) en voor jezelf. De representanten worden door jou intuïtief in de ruimte geplaatst. Ook kan het zijn dat je representanten plaatst voor bijvoorbeeld je werk, een verlangen, een keuze, e.d. De representanten ervaren hoe het is om die plek in het systeem in te nemen. Zij worden de stem van het systeem.
Tijdens de opstelling wordt de kern van het probleem inzichtelijk en je ervaart wat de invloed hiervan is op je huidige situatie. Oude patronen worden doorbroken en er komt ruimte voor een nieuwe start.

Voor wie?
Voor ieder, die graag een (terugkerend) thema of vraag wil onderzoeken en daarin een volgende stap wil zetten. Het kunnen vragen zijn die te maken hebben met jezelf, relaties, werk of je gezondheid. Om deel te nemen hoef je geen ervaring te hebben met familieopstellingen.

De kosten voor deze dag (van 10.00 tot 17.00 uur):

Wanneer je een eigen thema inbrengt (een eigen opstelling) 79.95 euro.
Wanneer je aanwezig bent als toeschouwer en mogelijk als representant 49,95 euro.
In beide gevallen doe je kennis en inzichten op over jouw eigen thematiek en jouw proces. Als toeschouwer en representant in de opstelling van een ander, echter het effect kan minstens zo positief en omvattend zijn.
Er is voor 6 vrouwen plek om een eigen opstelling te krijgen. Laat ons even weten of je een eigen opstelling wilt of aanwezig wilt zijn als toeschouwer - representant.

Inbegrepen: Koffie-thee, een lunch en na afloop een drankje en een hapje.

Je kan je aanmelden door even een email te sturen met jouw persoonlijke gegevens naar vrouwenverbinding@kpnmail.nl

Hartelijke groeten,

Jessica Bijvang en Gerda Duin


Aanmelden of informatie - Click

Prikbord familie-opstellingen Vrouw&Verbinding


Geen opmerkingen:

Een reactie posten